• За нас
  • Общи условия

Коледа в Лондон – седем невероятни начина да я отпразнувате

Коледа в Лондон – седем невероятни начина да я отпразнувате

Лондон е един от най-прекрасните и величествени градове в света. Хиляди туристи идват тук всяка година, за да му се възхищават. Въпреки това, по време на празниците градът се превръща в изключително популярна дестинация, тъй като предлага многобройни начини за невероятно прекарване на Коледа. Лондон е надарен с чар и празничен дух. Всъщност, всеки ще намери нещо по свой вкус там. Ето и списък на най-популярните неща, които можете да правите в британската столица по време на коледните празници.

Насладете се на ледените пързалки

Ледените пързалки очевидно са една от най-големите туристически атракции в Лондон и стават още по-популярни по време на празниците. Те могат успешно да се конкурират с ледената пързалка Rockefeller Plaza в Ню Йорк. Тъй като се намират на открито, ще имате чудесна възможност да се насладите на града по време на пързалянето.

Гледайте пантомима

Великобритания традиционно се разглежда като родина на пантомимата. Пантомима има в много жанрове, включително приказка, сценични мюзикъли и комедии. Ако решите да посетите Лондон с децата си и да ги зарадвате с Питър Пан, Аладин или Пепеляшка, те дори ще могат да участват в самото шоу.

Посетете Winter Wonderland

Ако посетите Лондон по време на празниците, не можете да пропуснете възможността да посетите Winter Wonderland Хайд парк. Там е прекрасно през лятото, но през зимните месеци е още по-очарователно и завладяващо. Зимата е времето, което изкушава тълпи от туристи и посетители. Хората са добре дошли всеки ден от 10 до 22 часа. Winter Wonderland има какво да предложи на посетителите, включително виенско колело, разходки, ледена пързалка и различни шоупрограми.

Посещение на коледен пазар

Едно от интересните неща, които можете да направите в Лондон на Коледа, е да посетите пазарите. По време на ваканционния сезон пазарите стават все по-значими. Ще бъдете изумени от многообразието им навсякъде в Лондон. Те ще ви изпълнят с чиста наслада и коледно настроение!

Послушайте коледна музика

Празнична музика – за много хора това е първото нещо, което идва на ум в началото на ваканционния сезон. Всеки обича коледни песни и те са неразделна част от празничното тържество. Така че не пропускайте възможността да посетите Spitalfields Winter Festival.
Насладете се на на коледни песни в църквата Св. Мартин, която се намира в центъра на града, в близост до площад Трафалгар. Ще станете свидетели на невероятно шоу на обяд и вечерта, като на обяд е безплатно.

Насладете се на празничните светлини

Разходете се по Оксфорд стрийт и Риджънт стрийт – двете най-осветени улици в града. Те са много популярни сред туристите и там ще бъдете заобиколени от весели хора в празнично настроение.

Пазаруване

Лондон е известен като един от най-големите търговски центрове в света и коледното пазаруване е точно това, което повечето хора обичат да правят там по време на празниците. Не пропускайте възможността да посетите най-популярните търговски центрове, които са особено ярки и оживени по Коледа. Най-известните от тях са Whiteleys, Surrey Quays, Brent Cross и Westfield, които са разположени на Оксфорд стрийт, Риджънт стрийт и Пикадили. Потопете се в празничната атмосфера на празника. Тези места са отворени до късните часове. Имайте предвид, че там е доста претъпкано, така че ако не ви харесва шума и суетата е добре да не ги посещавате по време на Коледа.

източник: www.cluborfei.com

Етикети, ,

Дискусия към публикацията

Бъдете първия коменитрал “Коледа в Лондон – седем невероятни начина да я отпразнувате”