• За нас
  • Общи условия

Открийте мечтаното пътуване!

ИЗБЕРЕТЕ ПОЛЕТ

15+ иконаПовече от 15 години на пазара Филипополис Тур ООД предлага на своите клиенти разнообразие от туристически продукти и услуги.

Прасе касичкаНие можем да Ви предложим мечтаното пътуване, подходящо за всеки бюджет.

Сигурни плащания

Сигурни разплащания, 24/7 поддръжка и резервации с гарантирана поверителност.

БАЛКАНИ

ЕВРОПА

TripXV

Станете част от първата социална туристическа платформа!

ClubXChain

Сигурно пътуване в Европа с 0% комисионна!

Съвети при пътуване

Нарязано авокадо
10 натурални средства при пътуване

Независимо дали става дума за ухапвания от насекоми или болки в гърлото, има естествени, евтини и лесни за намиране продукти. 1. ДОМАТИ  – страхотни за ухапвания от насекоми Доматите са безценни спътници за пътуване. За да спрете сърбеж и подуване, наложете парче суров домат при ухапвания от насекоми. За да възвърнете блясъка на косата си, […]

Прочетете повече
Момиче с таблет на летище
Как да си прекарате интересно времето на летището

Самолетният полет за много от нас е едва ли не любимата част от пътешествието: всички обичат да преодоляват огромни разстояния по въздух с невероятна скорост. Не по-малко интересен и най-вече плодотворен може да стане и престоят на летището, ако знаете как да го оползотворите. Предлагаме ви няколко начина за прекарване на времето в очакване на […]

Прочетете повече
Човек с аварирал автомобил
Някои от най-големите грешки при пътуване

Toзи списък представя някои от най-големите грешки, които правим по време на пътуване. Изготвен е от туристическите експерти на Си Ен Ен. 1. Прекалено много багаж. Когато разполагате само с един куфар или багажник, представата ви за мода и удобства трябва да се промени. Чорапите, с които пътувате, могат да се изперат и използват още […]

Прочетете повече

За работата със сайта

За най-голяма точност относно цени и наличности на предлаганите продукти и услуги в сайта, препоръчваме Ви да се свържете се с нас в чата, формите за запитване и на някои от телефоните ни. Благодарим Ви!

Планирали сте пътешествие за следващия сезон? Резервирайте оферта с бадж РАННО ЗАПИСВАНЕ и заплатете сега на най-добра цена! Екскурзии с ранно записване можете да видите тук!

Резервирайте онлайн през нашият сайт и получете подарък изненада – слънцезащитен продукт за Вашето лятно пътешествие! Продукти са любезно предоставени от онлайн магазин за здравословен начин на живот Biozona-BG.

Искате да заминете възможно най-скоро? Възползвайте се от офертите с бадж LAST MINUTE и получете уникално преживяване на атрактивна цена!