• За нас
  • Общи условия
хотели в България
хотели в чужбина

Хотели – онлайн резервация на хотели в цял свят. Резервирай хотел онлайн бързо, лесно и сигурно

Гаранция за най-добра цена на хотели, резорти, хостели, къщи в цял свят. Безплатна анулация за повечето стаи.

Разгледайте условията за резервиране онлайн, както и различните възможности за предплащане, анулиране или промяна на резервацията в хотел.

Разнообразие от цени и дестинации. Всеки ден нови оферти за настаняване и организирани почивки. Ниски цени. Дестинации: Спа дестинации, На планина, На море, градски туризъм, алтернативен туризъм.

Ние сме Вашият експерт за хотелски резервации.

Инструментът за хотелски резервации ви предоставя възможност да избирате измежду стотици варианти за настаняване в хотели в България и по цял свят.
Разполагате с интерактивна карта на съответното населено място, чрез която може бързо да локирате разположението на хотела. Може да търсите хотели по специфични критерии, като например категория на хотела, предпочитан бюджет и др.

Резервациите за хотел, направени от вас, чрез софтуерния инструмент в нашия уеб сайт се предплащат, а настаняването в хотела се осъществява с електронен ваучер. Подробности във връзка със срока за плащане, сумата и банковата сметка ще получите по имейл, след като направите конкретна резервация за хотелско настаняване. Плащанията и изпращането на ваучерите се обслужва от круизна агенция CONTITRANS M Ltd.

ИЗБЕРЕТЕ най-добрата оферта за настаняване в желания от Вас град или курорт. Можете да направите своето проучване в резервационната ни система по-долу и да резервирате хотел в 3 лесни стъпки: ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПРЕЗ НАШАТА СИСТЕМА НЕ Е НУЖНО ДА ПРИТЕЖАВАТЕ КРЕДИТНА КАРТА.